Mesaj Sayısı : 60 Konu Sayısı : 85 Reputation : 0 Doğum tarihi : 05/01/93 Kayıt tarihi : 17/07/10 Yaş : 31 Nerden : izmir İş/Hobiler : PC-Basketbol-Ps2 Zodyak : çin astrolojisi :
Konu: Katılımsız Dev Yazılım Paketi Paz Tem. 25, 2010 3:54 pm
Katılımsız Yazılım Paketi
Yazılımlar elinde olup ta tekrar indirmek istemeyenler için daha iyi oldu sanırım,yazılımları aşağıdaki yönergelere göre kendiniz ekleyip kullanın. Bu arada katılımsız yazılımları hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Katılımsız Yazılım Paketi Autoplay Media Studio yazılımı ile hazırlamış olduğum bu platform umarım işinize yarar.Program eklemeyi aşağıdaki açıklamaya göre yaparsanız sorun olmaz.
Yöntem – 1 Bu paketi sabit disk veya flash bellek üzerinden çalıştıracaksanız; “AutoPlay\Docs” dizininde bulunan katılımsız yazılımları yeni sürümleri ile değiştirebilirsiniz.Aşağıdaki sıraya göre istediğiniz proyu adını prox (x numara) olarak değiştirerek yapabilirsiniz. Örnek: Winamp “pro12.exe” olarak tanımlanmış.Yeni sürümün(katılımsız) adını “pro12.exe” olarak değiştirip aynı dizine atabilirsiniz. Yöntem – 2 DVD’ ye doğrudan yazdıracaklara önerim indirdiğiniz dosyaların tamamını Windows kurulum CD sinin içine herhangi bir iso işleme programı ile atıp işletim sistemi kurulumdan sonra bu uygulamanın açılmasını sağlayabilirsiniz.Önemli:İçine atmadan önce işletim sistemi iso dosyasının içeriğinde bulunan “autorun.inf ” dosyasını silin daha sonra bu dosyaları içine aktarıp DVD’ye yazdırırsınız. Multiboot DVD’ler içinde DVD de yeterli yer kalması durumunda aynı işlem uygulanabilir.Yöntem – 2 doğru yapıldığı takdirde aynı WPI gibidir, İşletim sistemini kurulduktan sonra bu uygulama otomatik açılır(Eğer CD/DVD otomatik açılma ayarı doğru ise) ve kurmak istediğiniz yazılımları seçersiniz “Seçilenleri Kur” butonuna tıkladığınızda seçtiğiniz yazılımlar sisteminize kurulur.
Yazılım Listesi 1+ Windows XP SP3 sonrası güncellemeler 2+ Net.Framework 3+ Java 4+ DirectX 9 5+ Winrar 6+ 7-zip 7+ K-lite Mega Codec Pack 8+ BSPlayer 9+ VLC Media Player 10+ GomPlayer 11+ Aimp 12+ Winamp 13+ Microsoft Office 2007 SP2 Lite 14+ Microsoft Office 2007 SP2 Lite2 15+ Microsoft Office 2007 SP2 16+ Microsoft Office 2003 Lite SP3 17+ Adobe Reader 18+ Foxit Reader Pro 19+ Mozilla Firefox 20+ Google Chrome 21+ Opera Web Browser 22+ Adobe Flash Player IE+Firefox 23+ SilverLight 24+ Adobe Shockwave Player 25+ UTorrent 26+ Limewire 27+ Internet Downoad Manager 28+ JDownloader 29+ Nero 30+ Ashampoo Burning Studio 31+ CCleaner 32+ Unlocker 33+ Paint.Net 34+ UltraISO 35+ Windwows Live Messenger 36+WMP Firefox Plugin